Brobygning med børnehaverne

Specifik brobygning
I dagplejen er vi vi bevidst om, at jeres barn får en god oplevelse, når der skal bygges bro mellem dagplejeren og den børnehave I har fået anvist.

Inden jeres barn skal starte i børnehave, vil der blive udfyldt en sprogvurdering og ressourcevurdering, som I kan læse mere om her. 

I samarbejde med jer forældre;

  • har vi fokus på jeres barns udvikling, med henblik på at kunne mestre børnehaven.
  • aftaler vi hvorledes brobygningen til børnehaven skal foregå. Som udgangspunkt besøger dagplejer og jeres barn børnehaven 1-2 gange før opstart. Der kan laves individuelle aftaler, hvis jeres barn har brug for flere brobygningsbesøg over en længere periode. Kontakt dagplejepædagogen der er tilknyttet jeres dagplejer.
  • anbefaler vi, at I besøger besøger børnehaven, og særligt hvis dagplejer er forhindret grundet beliggenhed eller børnegruppen.
  • skal I give samtykke til overlevering af relevant viden omkring jeres barns udvikling og trivsel. Hvis der er brug for en særlig overlevering til børnehaven, tilbydes der brobygningsmøde med deltagelse af dagplejepædagog, forældre og børnehave. Kontakt dagplejepædagogen der er tilknyttet jeres dagplejer.

Derudover besøger jeres dagplejer en fast børnehave ca. 1. gang om måneden med sine børnegruppe, som kan læses her.