Diana Ebdahl

Hørvænget, Haslev

Jeg hedder Diana Ebdahl, og er fra 1963. Jeg er gift med Dennis, og vi har 3 voksne børn, Mia, Mads og Camilla. Vi har indtil nu fået 4 skønne dejlige børnebørn.

Jeg har hele mit arbejdsliv arbejdet med mennesker i alle aldre. Jeg er blandt andet uddannet pædagogisk klovn, og er aktiv som klovn på bosteder med børn-unge-voksne med fysisk og/eller psykisk funktionsnedsættelse.

I dagplejen er jeg blevet certificeret DGI-dagplejer og naturdagplejer.

Mit hus

Jeg bor i etplanshus med en lukket gårdhave. Indenfor må børnene være i stuen, gangen, køkkenet og legeværelset. Haven er indrettet med 3 legemiljøer; den lukkede gårdhave, legepladsen og bålpladsen. Derudover er der højbede, hvor børnene er med til at så og høste.

Jeg er naturdagplejer, og dermed ude hver dag med børnene. Jeg bruger naturen og udeområderne heriblandt skoven, legepladser, fodre fugle og spiser tit frokosten ude med børnene. Jeg har egen ladcykel, der gør det nemt at komme rundt og opleve naturen i lokalområdet.

Jeg går ind for økologi, og børnenes mad er mindst 80% økologisk.

Jeg besøger en lokal børnehave ca. 1 gang om måneden, hvor vi kommer over og leger på den store legeplads. Når et barn skal starte i børnehave, besøger vi den specifikke børnehave inden opstart.

Jeg lægger vægt på

  • At udvikle børnenes dannelse.
  • At skabe en udviklende og tryg hverdag for børnene.
  • At have sjove lege og grine sammen med de andre dagplejebørn.
  • At naturen er med til at stimulere den motoriske og sanselige udvikling hos barnet.
  • At børnene præsenteres for musik og bevægelser til musikken.
  • At kommunikationen mellem forældre og jeg fungerer optimalt.