Et portrætbillede af Diana Ebdahl.

Diana Ebdahl

Hørvænget, Haslev

Jeg hedder Diana Valhøj Ebdahl og er fra 1963. Jeg er gift med Dennis, og vi har tre voksne børn, som indtil videre har givet os fire skønne børnebørn. I min fritid synger jeg i kor, elsker at gå i haven samt gå med børnebørnene til sport. Jeg har hele mit arbejdsliv arbejdet med mennesker i alle aldre. Jeg er bl.a. uddannet klovn, og besøger bosteder med børn-unge-voksne med fysisk og/eller psykisk funktionsnedsættelse.

Jeg bor i étplanshus med lukket gårdhave, hvor barnevognene står under halvtag i læ for vejret. Gårdhaven er også et legemiljø med spiseplads til børnene. Forhaven er indrettet med en stor legeplads hvor rutsjebane, gynge og sandkasse befinder sig. Bag huset er der et legemiljø, hvor bålpladsen bruges samt drivhus og højbede, hvor børnene er med til at så og høste.

Jeg er certificeret Grøn Spirer naturdagplejer med det grønne flag, samt DGI dagplejer hvor idræt, leg og bevægelse er i fokus. Jeg er også uddannet i ICDP - Professionel relationskompetence, hvor samspil og relationer er i fokus.

Når dit barn skal i gæstepleje

Der er barnevogne/dyner hvis det ønskes samt seler til alle. Jeg har egen ladcykel og cykelhjelme til alle. I skal blot medbringe bleer skiftetøj, sko/overtøj til årstiden samt regn tøj. Mine åbningstider følger jeres dagplejer.

Alle dagplejere har mulighed for at komme på besøg og lege med børnene. I som forældre er også velkommen til at komme på besøg, før børnene skal i gæstedagplejen.

Hverdagen i gæstedagplejen

 Jeg lægger især vægt på;

  • De motoriske/ sanselige stimuli naturen kan give
  • Sjov leg og grine sammen
  • Synge og rime sammen
  • Nærvær, omsorg, tryghed
  • Selvhjulpen og hjælpe hinanden
  • Kommunikationen mellem forældre og mig
  • Økologi 

Alt efter børnegruppen cykler jeg ofte ud i naturen med madpakker, telt, tæppe, bold. Jeg bruger også de legemiljøer jeg har i haven, og inviterer andre dagplejere og børn på mad fra bålet.

Vi sår og høster fra højbede samt drivhuset og fodre fuglene. Som Grøn Spirer har jeg en årsplan hængende hvor jeg har planlagt fokus opgaver på hver måneds.

 

 

Et billede af Dianas have med bålplads.
Et billede af Dianas gårdhave
Et billede af Dianas forhave med sandkasse og gynge.