Ulla Zygmontowicz

Lindevej, Faxe

Jeg hedder Ulla Zygmontowicz, er født i 1962 og gift med Kim. Jeg er mor til 3 voksne børn, Anders, Caroline og Mathias, der ikke bor hjemme mere. Jeg har også 4 børnebørn. Derudover har jeg 2 dansk svenske gårdhunde Viktor & Valde.  Jeg ryger ikke og mit hjem er røgfrit.

Jeg har været dagplejer siden april 2000, og inden da var jeg pædagogmedhjælper i en børnehave. Jeg havde 25 års jubilæum i 2018. Jeg elsker mit arbejde med børn, som for mig er noget af det mest livsbekræftende, man kan beskæftige sig med.

Jeg er certificeret DGI- dagplejer. Desuden deltager jeg i kurser, for at lære mere. Jeg er f.eks. meget interesseret i kurser om præmature børn. Jeg har også taget en del andre kurser bl.a. om motorik, børn og natur, kost og mange andre ting.

I september 2023 blev jeg ICDP-certificeret i professionel relationskomptence.

Mit hus

Jeg bor centralt i en gammel villa, som vi har restaureret siden 1991. Jeg har en dejlig have med legehus og god plads til at lege i.Alle børnene har mulighed for at sove under tag.

Vi går i heldagslegestue og torsdag formiddag er vi i gymnastiksalen på VUC. Ind i mellem besøger vi Lindevejscenteret og synger og hygger med de ældre. Vi besøger også børnehaverne, og når børnene skal til at gå i børnehave, går vi altid på besøg.

Jeg lægger vægt på

  • At børnene er trygge, glade og får sund og varieret kost.
  • Jeg kan godt lide at være ude når vejret tillader det. Det kan være gåture, lede efter dyr og insekter, bruge kroppen eller bare blive i haven og lege
  • Vi tager på bondegårdstur, gerne 2 gange om året, og vi nyder meget at cykle ture på en ladcykel, hvor vi har mulighed for at komme lidt længere omkring.
  • Jeg holder meget af at synge, læse og hygge, udeleg, gåture, skovtur mm.
  • Jeg arbejder med sprog gennem leg og bøger og er meget glad for rytmik.

Åbningstider

Mandag - torsdag: 6.30 - 16.15
Fredag:                        6.30 - 15.30