Et portrætbillede af Rikke Hansen

Rikke Holberg Jørgensen

Rørsangervej, Rønnede

Jeg hedder Rikke Holberg Jørgensen og er fra 1992. Jeg har været dagplejer siden juli 2021. Min familie består af min mand Kim, min søn Mickey fra 2011, min bonussøn Felix fra 2011, og vores fælles datter Alma fra 2020. Vi har ingen husdyr, og vores hus er 100 % røgfrit. Jeg er meget stille og rolig, og nyder hverdagen i hjemmet, og i nærmiljøet.

Jeg er uddannet salgsassistent, men har altid haft en stor drøm om at blive dagplejer. Da muligheden bød sig, slog jeg til, og det er jeg så glad for. Jeg har erfaringer fra mine egne børn. Jeg elsker børn, og følge med i deres udvikling igennem tiden. 

I 2022 har jeg taget uddannelsen ICDP, der omhandler professionel relationskompetence. I november 2023 blev jeg certificeret DGI-Dagplejer.

Mit hus

Vi bor i et almindeligt villahus, hvor børnene er i hele stuen, og i køkkenet. Puslepladsen er i bryggers, hvor det også er meningen man skal gå ind.
Børnene har et indhegnet areal i haven, hvor de kan færdes rundt og lege i sandkasse blandt andet. Vi bruger naturen meget, går på tur, og på legepladser hvor vi også mødes med de andre dagplejere.

I forbindelse med brobygning besøger jeg børnehaven Møllen i Rønnede.

Jeg lægger vægt på

  • At give børnene en tryg, rolig, omsorgsfuld, og stimulerende hverdag i hjemmet.
  • At tage hensyn til det enkelte barn.
  • At børnene bliver en del af familien.
  • At vi får sund og varieret kost. Sommetider bager jeg også med børnene.
  • Jeg elsker at være kreativ med børnene, hvor vi maler, klipper/klistre. Tit bruger vi ting vi finder ude fra haven eller på vores tur som kreativitet.
  • Vi synger også en del. og ellers bruger vi legetøjet vi har og finder på sjove nye lege med det.
  • I min fritid er jeg sammen med min familie, venner. Jeg går tur i naturen og går til håndbold. Jeg elsker at komme ud og rejse og opleve ting.

Åbningstider

Mandag - torsdag: 6.30 - 16.15
Fredag:                        6.30 - 15.30

Legested
Et billede af Rikkes legeværelse.
Et billede af legekøkkenet hos Rikke.