Naja Malm

Glentevej, Haslev

Jeg hedder Naja Malm, er født i 1993, og bor sammen med min datter fra 2015 og vores hund.

Jeg har tidligere læst til sygeplejerske og arbejdet på det lokale plejehjem. Dette har givet mig en masse erfaring og stor forståelse for mødet med det enkelte menneske.

Jeg vil beskrive mig selv som værende omsorgsfuld, nærværende og anerkendende af natur. Jeg tror på at den gode relation med børn og forældre, samt at genkendelige og trygge rammer er grundstenene for at skabe et sundt miljø, hvor leg og læring følges ad.

I november 2023 afsluttede jeg et certificeringsforløb, hvor jeg er blevet DGI-dagplejer. 

Mit hus

Jeg bor i et dejligt rummeligt rækkehus med stor lukket have, hvor børnene kan rende frit og uforstyrret rundt. Der er god plads til at køre på scooter, lege i sandkassen, finde krible krable dyr og tumle på græsset.

Indendørs har jeg et fint indrettet legerum i forbindelse med køkken og stue, men børnene må bevæge sig frit og være i hele stueetagen. Mit hjem er også dagplejebørnenes hjem, når de er hos mig.

Jeg bor centralt i byen, tæt på skov og grønne områder med rig mulighed for at udforske lokalmiljøet. Med smurte madpakker pakker vi ladcyklen og tager fx. en tur ud til fårene, på biblioteket og på plejehjemsbesøg.

En gang om måneden brobygger jeg med en lokal børnehave, og når dit/jeres barn nærmer sig børnehavestart, besøger vi også den børnehave, som barnet skal starte i.

Jeg lægger vægt på

  • Den gode og trygge relation til både børn og forældre.
  • Det gode samarbejde med forældrene, som udspringer af gensidig tillid og åben dialog.
  • At skabe inspirerende læringsmiljøer, så børnene har de bedste forudsætninger for at styrke deres kompetencer.
  • Motorisk udvikling og kropsforståelse, så børnene lærer at have tillid til kroppens egenskaber samt udfordringer.
  • Leg og læring i og med naturen.
  • Desuden vægter jeg en sund, overvejende økologisk og grøn kost højt, hvorfor børnene vil blive introduceret for spændende og varierede måltider hos mig.

Åbningstider

Mandag - torsdag: 6.15 - 16.00
Fredag:                        6.15 - 15.15