Käthe Pedersen

Lindhardsvej, Dalby

Jeg hedder Käthe Petersen, og er årgang 1957. Jeg er gift med Bjarne og mor til 3 voksne drenge, hvor den yngste bor hjemme. Vi har også en hund, der er en glad og meget rolig Seberian Husky på 6 år.

Jeg har arbejdet i dagplejen i 16 år, først som gæstedagplejer i gæstehus og siden hen som dagplejer i eget hjem. Jeg har også arbejdet i børnehave i mange år, været uuddannet støttepædagog for en med downsyndrom og 2 år i vuggestue.

Jeg er certificeret DGI-dagplejer.
Jeg er uddannet i ICDP - Professionel relationskompetence.

Mit hus

Jeg bor i centrum af Dalby med en stor have, hvor der er et legeområde til børnene. Børnene bruger det meste af huset. Vi spiser i køkkenet, leger i stuen og på legeværelset.

Vi besøger legepladserne i området, blandt andet naturlegepladsen. Jeg besøger indimellem børnehaven i Dalby, og kommer der altid, lige før et barn skal starte der.

Jeg lægger vægt på

  • Som dagplejer, synes jeg at ud over leg og læring skal det også være en sjov tid i dagplejen. Børnene skal føle at de er vigtige for at denne lille gruppe børn, og vi glæder os til at se hinanden.
  • Jeg vægter udeliv meget, og har derfor også en el-ladcykel ,så vi kan komme lidt længere omkring i lokalmiljøet.
  • Babytegn og fagter bruger jeg meget, da det er vigtigt at vi kan “snakke“ sammen.
  • Sang /musik og bevægelse er noget jeg syntes skal være en stor del af min dagpleje da “ Lidt god musik gør alle mennesker glade “

Åbningstider

Mandag - torsdag: 7.00 - 16.45
Fredag:                        7.00 - 16.00