Gæstehuset i Faxe

Personalet består af:
Dorthe Jensen

Billede
Et portrætbillede af Dorthe Jensen

 

Camilla Christiansen

Billede
Et portrætbillede af Camilla Christiansen

 

Ritta Sørensen

Billede
Et portrætbillede af Ritta Sørensen

 


Når dit barn skal i gæstepleje

I Rollohuset i Faxe vil I møde Ritta, Camilla og Dorthe. Vi er ansat til at passe jeres børn, når deres dagplejer holder ferie eller er syge. Jeres børn lærer os at kende, når de går i legestue en gang om ugen med deres dagplejer.

Hvis I som forældre aldrig har mødt os, og jeres barn skal i gæstepleje for første gang, er I velkommen til at komme på besøg i gæstehuset. 

I gæstehuset tilbyder vi mad over hele dagen. Samtidig har vi barnevogne (sovepladser) til alle børn. Det eneste I skal have med er dyne, betræk, lagen, skiftetøj, bleer, og tøj efter årstiden, da vi er meget ude.

Vi følger din dagplejers åbningstid.

Hverdagen i gæsteplejen

Vores vigtigste opgave som ansatte i gæstehuset er at skabe gode relationer til børnene, når de er i legestue, så når de skal i gæstehuset, kan gå trygge og glade ind til os. Vi gør meget ud af at skabe en rolig og genkendelig hverdag, så børnene mindst muligt mærker at de er i andre omgivelser end deres vante.

Vi bliver løbende certificeret og uddannet samt deltager i kurser. Eksempelvis er vi DGI-certificeret og har uddannelse i ICDP - Professionel relationskompetence.