Dorthe Elgaard Hansen

Mirabellevej, Haslev

Jeg hedder Dorthe Elgaard Hansen og er fra 1966. Jeg er gift med Tom, og sammen har vi 2 voksne piger, samt 3 børnebørn.

Jeg har været ansat i dagplejen siden 1996.

Jeg er Naturdagplejer med motorisk overbygning, certificeret DGI-dagplejer, og har bl.a. deltaget i kurserne "spring ud i naturen",  "leg med sproget", "Sårbare og særligt udsatte børn" samt "Børns udtryks former". I 2023 blev jeg uddannet i ICDP - Professionel relationskompetence.

Mit hus

Jeg bor i Parcelhus, som er et røgfrit og allergivenligt  hjem. I haven har jeg gyngestativ, legehus, rutsjebane, sandkasse, fugleredegynge og motorcykler mm. Jeg har også plantekasser hvor vi sår/planter bl.a. grøntsager, som vi høster og spiser.

Jeg har købt min egen ladcykel samt 4 hjelme, hvor vi ofte tager på tur i skoven, søer, landet mm. Når vi er inde leger vi i vores legeværelse og lange gang samt i køkkenet.

Inden barnet starter i børnehave tager vi på besøg i den kommende institution.

Jeg lægger vægt på

  • At mit legeværelse er indrettet efter den børnegruppe jeg har.
  • At have fokus på et godt legemiljø, for det enkelte barn.
  • At give børnene en tryg og glad hverdag med masser af udeliv, hvor vi bruger skoven, haven, legepladser samt kælkebakken aktivt.
  • At have et godt samarbejde med forældrene.
  • Jeg kan godt lide det kreative aspekt, at være kreativ med børnene, Vi samler naturmaterialer efter sæson. Vi laver Bl.a. Fastelavnspynt, påske ting, jule dekorationer, julegaver til mor og far.

Åbningstider

Mandag - torsdag: 6.30 - 16.15
Fredag:                        6.30 - 15.30