Et portrætbillede af Charlotte Lundgren

Charlotte Lundgren

Møllevænget, Dalby

Jeg hedder Charlotte Lundgren - Bliver dog bare kaldt Lotte. Jeg er 53 år og mor til fem børn, hvoraf de to yngste Frederik fra 2009 og Fie fra 2003 er hjemmeboende.

Jeg har været dagplejer i Dalby siden november 1996 til 2018. Fra 2018 til 2022 har jeg været væk fra dagplejen, og har i den periode arbejdet med unge der blandt andet havde Downs syndrom. Men da savnet efter de små børn begyndte at melde sig, var jeg så heldig at blive genansat som dagplejer 1. marts 2022.

Desuden blev jeg i 2017, uddannet Pædagogisk Assistent. 

I 2023 er jeg blevet færdig med ICDP - Professionel relationskompetence, hvor samspil og relationer er i fokus.

I november 2023 blev jeg certificeret DGI-dagplejer, hvor jeg tilbyder en legene tilgang til motorisk bevægelse.

Mit hus

Jeg har boet i Dalby siden 1996. Jeg bor i et parcelhus midt i Dalby med en dejlig lukket have, hvor der er plads til leg og læring. Her er mulighed for at lege og udfolde sig både ude og inde.
En gang om ugen går jeg og mine dagplejebørn i heldagslegestue, sammen med en kollega og hendes dagplejebørn. Det gør vi i Kirsebærhuset, som ligger ved Bavneskolen. Den dag afleverer og henter i jeres barn deroppe. Desuden mødes vi dagplejere i Dalby sammen med vores børn - hjemme hos hinanden, på legepladsen e.l.

Jeg besøger ind imellem også Dalby børnehave sammen med børnene - for på den måde at brobygge og gøre børnehavestarten til en tryg og velkendt ting for barnet.

Jeg lægger vægt på

Som dagplejer lægger jeg meget vægt på at skabe en god relation til både barnet og jer forældre, så I alle er trygge og glade når barnet afleveres hos mig.

I hverdagen vægter jeg højt, at vi kommer ud og får rørt os i naturen – Desuden syntes jeg det er vigtigt, at understøtte barnets sproglige udvikling, så vi læser meget og der er altid bøger tilgængelige i børnehøjde - Sang, musik og rytmik fylder også meget og vi synger glad og gerne både ude og inde.

Jeg syntes det er vigtigt at tilbyde børnene sund og nærende mad, der både er spændene, farverigt og varierende - Det kan både være kold og varm mad.

Åbningstider

Mandag - torsdag: 6.30 - 16.15
Fredag:                        6.30 - 15.30

Et billede af to drenge der leger med dyr på legeværelset
Et billede af tre børn der leger ude i haven hos Charlotte lundgren.