Et portrætbillede af Susanne K. Nielsen

Susanne K. Nielsen

Hvedevænget 2, Haslev

Jeg hedder Susanne Nielsen og er født i 1964. Jeg er gift med Mikael, og vi har to voksen piger samt tre børnebørn. Privat er jeg en meget aktiv pige, der går til skydningen, dans,cykler og går i fitnesscenter. Jeg syr når der er tid, og er meget ude. Jeg bor i et klassisk parcelhus, med indgang fra Teglværksvej. Vi bruger hele huset indenfor, og udenfor er hjørnegrunden indrettet til børnene. 

Jeg har været ansat i dagplejen siden 1992. De første 19 år som dagplejer, og siden hen som gæstedagplejer. Jeg er certificeret naturgæstedagplejer med det blå flag. Her er naturen og motorikken afsættet, og vi er ude hele dagen ca fra april til september. Jeg er også DGI-certificeret, har førstehjælpskursus, kurser i for tidlig fødte børn, børn med autisme mm. i 2023 er jeg blevet færdig med uddannelse i ICDP - Professionel relationskompetence.

Når dit barn skal i gæstepleje

Dagplejerne og dagplejebørnene kommer jævnligt på besøg hos mig, og især inden jeres barn skal i gæstepleje her. Hermed kommer børnene til at lære mig at kende. I som forældre er også meget velkommen til at komme på besøg inden jeres barn skal i gæstepleje.

Jeg har sovepladser/barnevogne til alle børn. Det eneste I skal have med er tøj efter årstiden samt ble'er.

Jeg følger din dagplejers åbningstid.

Hverdagen i gæsteplejen

Jeg lægger meget vægt på at børnene og oplever;

  • Tryghed/omsorg/nærvær
  • God kommunikation
  • Ro under måltider/varieret måltider
  • Selvhjulpenhed/hjælpe hinanden
  • Synge/læse/vers

Alt efter børnegruppen laver børnene og jeg tit små projekter i henhold til læreplanstræet og årsplanen. Vi bruger også drivhuset og højbeden i baghaven, hvor børnene er med i årstidens såning/høstning. Herefter tilbereder vi tingene sammen - fra jord til bord. Jeg har ladcykel, så vi let kan komme omkring samt bruge natur/skov etc. Derudover samarbejder jeg med en anden gæstedagplejer 

 

 

 

 

Et billede af Susanne hus.
Et billede af Susannes legeplads i haven.
Et billede af Susannes legeværelse.
Et billede af Susannes læsehjørne på legeværelset.