Et portrætbillede af Susanne Andersen

Susanne Andersen

Birkegårdsvej, Olstrup Rønnede

Mit navn er Susanne ( kald mig bare Sanne ), og jeg er en årgang 1971. Jeg er uddannet social og sundhedshjælper tilbage i 1999. Jeg er gift med Jens Ole, som er landmand, og som driver vores eget landbrug. Vi har to voksne børn fra henholdsvis 1994 og 2000, samt vores hund Speedy, som er en allergivenlig hund ("fælder ikke").

Jeg har tidligere været dagplejer i Dalby fra 2001 til 2015, efterfølgende har jeg arbejdet med unge autister. Men som tiden gik, kunne jeg mærke savnet til at arbejde med de kære små igen. Og da jeg fik chancen til igen at være en del af dagplejen, kunne jeg ikke sige nej.

I november 2023 blev jeg certificeret DGI-Dagplejer, hvor jeg har fokus på den legene tilgang til krop og bevægelse.

Mit hus

Jeg bor på en gård, hvor der er masser af plads til at udfolde sig og gå på opdagelse. Der er plantekasser og drivhus, som børnene og jeg benytter til at plante grøntsager forår/sommer. Der er lavet en lille indhegnet have, hvor der er sandkasse, sandting, lille rutchebane og små scootere.

I huset har jeg legeværelse med legekøkken, dukker, bøger og diverse legetøj. Der er plads til at lege / tumle og til at fordybe sig. Der er også et stort køkkenalrum / spisestue, hvor vi spiser alle dagens måltider, samt en éntre, hvor børnene har deres egne kasser til bleer og div, samt knager i børnehøjde.

Jeg lægger vægt på

  • At der altid er tid til omsorg og tryghed for det enkle barn.
  • At vi læser, synger og derigennem styrker sproget.
  • At vi går på opdagelse i naturen.
  • At børnene leger og tumler så vi får trænet det motoriske.
  • At der er tid til at lære/ruste børnene til  at klare sig godt, så de er klar, når de skal videre til børnehaven.

Åbningstider

Mandag - torsdag: 6.30 - 16.15
Fredag:                        6.30 - 15.30