Et portrætbillede af Pia Nymark

Pia Nymark

Kløvervænget, Haslev

Jeg hedder Pia Nymark, og er født i 1968. Jeg bor sammen med Torben, som er teamleder i Ballerup. Vi har 4 voksne drenge og den ene er hjemmeboende. Vi har en hund og en kanin.

Jeg er Pædagogisk Assistent og har over 20 års erfaring indenfor det pædagogiske område med bl.a. demente, psykisk syge/udviklingshæmmede voksne og dagplejebørn.

Jeg har arbejdet i 13 år (2022) som dagplejer, og det er et arbejde som jeg finder meget betydningsfuldt og elsker at arbejde med den aldersgruppe. Jeg er DGI-certificeret dagplejer og lægger vægt på aktiv leg og bevægelse. Derudover er jeg Naturdagplejer, og taget en uddannelse i ICDP - Professionel relationskompetence.

Jeg er imødekommende, nærværende, positiv og ansvarsbevidst.

Jeg har min egen el-ladcykel, så vi kan vi altid komme lidt længere væk hjemmefra og bl.a. opleve andre legepladser, steder med dyr, deltage i brobygning og gymnastik i Hallen.

Fritiden bruger jeg med familien, gåture med vovsen og hygge i haven.

Mit hus

Mit køkken-alrum afleverer I jeres børn om morgenen. Her er plads til overtøj, fodtøj og tasker. Jeg pusler børnene på mit badeværelse. Jeg har et stort hyggeligt legeværelse som er indrettet med flere legemiljøer. Børnene sover i deres barnevogne i carporten, som er overdækket.

I haven har vi en stor fliseterrasse, som indbyder til race på løbecykler og scootere samt en græsplæne. Højbede hvor vi sår og høster grøntsager. Mange bærbuske og et drivhus hvor vi bla. dyrker tomater og agurker.

Et legemiljø med legehus, en sandkasse, legetårn med rutsjebane og sansegynge. Jeg har en voliere med småfugle, hvor børnene deltager i pasningen.

Jeg bor ca. 300 meter fra Nordskovskolen og Nordskoven, så dette er et yndet udflugtsmål.

Jeg lægger vægt på

Forældresamarbejdet, tilliden til mig og den gode snak. 
Det er vigtigt for mig, at barnet har en tryg, sjov og dejlig dag med de andre dagplejebørn.
Jeg har stor fokus på at barnet udvikler sig mens det er i dagpleje hos mig, får empati for de andre børn og bliver selvhjulpne.  

Jeg er grøn spire (naturdagplejer) og vi er ude hver dag, i sol, regn, blæst og sne. Vi arbejder med ”fra jord til bord”, vi spiser tit ude, følger med i årstidernes skiften, hvad der sker i jorden, i luften og hører/ser insekter og fugle.

Åbningstider

Mandag - torsdag: 6.45 - 16.30
Fredag:                        6.45 - 15.45