Portrætbillede af Louise Milling Nielsen

Louise Milling Nielsen

Rosenvænget, Haslev

Jeg hedder Louise og er fra 1988. Jeg er gift med Anders, og vi har været sammen siden 2007. Vi har Sofia fra 2014 og Silje fra 2018. 

Jeg er uddannet maler fra 2008. Jeg har derigennem stor erfaring med at samarbejde med mennesker i forskellige situationer i deres liv. Udover det har jeg erfaringen i mine egne børn,som er 2 vidt forskellige piger.

Jeg er nærværende,rolig, kærlig og god til at lytte og til at se barnet hvor det er. Jeg er ikke bange for at fjolle rundt sammen med børnene. Jeg er meget kreativ og god til at lære fra mig.

1. juni 2023 blev jeg certificeret som Naturdagplejer. 
November 2023 blev jeg certificeret som DGI-dagplejer.

Mit hus

Børnenes og jeres indgang vil være den første dør fra indkørslen, som er i vores bryggers. Her vil børnene have hver deres faste plads til overtøj tøj,bleer osv. Indendørs er vi i vores store åbne stue/køkken og gang. Der er plads til at være kreativ,forskellige legemiljøer,man kan lære at hjælpe til med ting f.eks. at dække bord, bage. Vi vil bruge vores sanser og bevæge os til en sjove motoriske lege og sange.

Vi har en stor have med god mulighed for at udfolde sig. Der er blandt andet legetårn med rutsjebane, gyngestativ, sandkasse og legehus. Vi har en køkkenhave som børnene og jeg sammen vil så, høste, tilberede og smage grøntsager vi selv har dyrket. Vi vil nyde æbler og bær fra bærbuskene. Vi vil plante agurker og tomater i drivhuset og meget andet.

Børnene sover i deres barnevogne ude på vores overdækket terrasse.

Jeg bor tæt på grønne områder,og bl.a. i nærheden af får samt legepladser . Jeg har et ønske om at blive naturdagplejer.

Vi brobygger med en lokal børnehave.

Jeg deltager i heldagslegestue med andre dagplejere.

Jeg lægger vægt på

  • At dit barn mødes med anerkendelse og respekt.
  • At dit barn trives og udvikler sig.
  • At dit barn møder omsorg og føler sig tryg hos mig.
  • At dit barn kommer ud i den friske luft stort set hver dag og lære om årstiderne f.eks. ved at hoppe i vandpytter,lege i sneen, samle blade og kigge på krible krable dyr osv.
  • At vi har en god hverdag med sang, dans, leg, kreativitet og fjollerier.
  • At dit barn bliver selvhjulpen, og kan indgå i et større fællesskab.
  • At give børnene en sund og nærende kost.
  • At have et godt forældresamarbejde med tillid og åbenhed.

Åbningstider

Mandag - torsdag: 6.30 - 16.15
Fredag:                        6.30 - 15.30