Et billede af Charlotte Hornemann Rasmussen og fire børn på hendes skød.

Charlotte Hornemann Rasmussen

Nyvej, Dalby

Jeg hedder Charlotte, er født i 1964 og har været dagplejer siden 1997. Jeg er gift med Ove og sammen har vi to voksne børn, samt vores hund, Maison.

Jeg er super glad, for mit arbejde og den omgang jeg har med børnene i det  daglige. Det motiverer mig at se den udvikling, som de gennemgår fra de starter i dagplejen, til de skal videre i børnehave. Og det gør mig glad at kunne hjælpe dem på rette vej, og gøre en forskel for dem.

Jeg er certificeret DGI-dagplejer, ICDP-certificeret og derudover har jeg løbende deltaget i kurser for dagplejere.

Min fritid bruger jeg på at holde mig i form, bl.a.gennem løb. Derudover bruger jeg også en masse timer sammen med min familie. Jeg er et positivt, glad og omsorgsfuldt menneske, der prioriterer at dem jeg er blandt, har det godt.

Mit hus.

Jeg bor i et villakvarter i Dalby, på en lukket vej med en stor have. Her er der rig mulighed for leg udendørs, hvor vi desuden har drivhus og en mindre urtehave som børnene kan være med at passe og spise når det er klar.

Udover leg i haven, er vi også på kortere ture, enten på cykel ud over de små landeveje eller til skoven, eller med barnevogn ud og fodre høns og får.

Vi er i legestue en gang om ugen, sammen med en kollega og andre børn.

Herudover har jeg i samarbejde med børnehaven, en aftale om at besøge dem løbende når de store børn skal til at starte hos dem. På den måde får børnene lov at snuse til det nye miljø de skal vænnes til, inden de forlader dagplejen. 

Jeg lægger vægt på

Jeg ligger vægt på at børnene er i trygge omgivelser, og skabe nogle gode relationer, hvilket jeg gør, ved at se barnet hvor det er. At vi kommer ud, dagligt således at børnene bliver udfordret både motorisk/sansemæssigt. Jeg tilbyder børnene meget forskelligt slags mad, så deres smag bliver udfordret og stimuleret. Jeg synger, læser og laver rytmik med børnene så de derigennem bliver sprogligt og motorisk stimuleret, på en sjov måde.

Åbningstider

Mandag - torsdag: 6.15 - 16.30
Fredag:                        6.15 - 15.15