Dorthe Elgaard Hansen

Mirabellevej, Haslev

Jeg hedder Dorthe Elgaard Hansen og er fra 1966. Jeg er gift med Tom, og sammen har vi 2 voksne piger, samt 3 børnebørn.

Jeg har været ansat i Dagplejen siden 1996.

Jeg er naturdagplejer med motorisk overbygning, certificeret DGI dagplejer, og har bl.a. deltaget i kurserne "spring ud i naturen",  "leg med sproget", "Sårbare og særligt udsatte børn" samt "Børns udtryks former".

Mit hus

Jeg bor i Parcelhus, som er et røgfrit og allergivenligt  hjem. I haven har jeg gyngestativ, legehus, rutsjebane, sandkasse, fugleredegynge og motorcykler mm. Jeg har også plantekasser hvor vi sår/planter bl.a. grøntsager, som vi høster og spiser.

Jeg har købt min egen ladcykel samt 4 hjelme, hvor vi ofte tager på tur i skoven, søer, landet mm. Når vi er inde leger vi i vores legeværelse og lange gang samt i køkkenet.

Inden barnet starter i børnehave tager vi på besøg i den kommende institution.

Jeg lægger vægt på

  • At mit legeværelse er indrettet efter den børnegruppe jeg har.
  • At have fokus på et godt legemiljø, for det enkelte barn.
  • At give børnene en tryg og glad hverdag med masser af udeliv, hvor vi bruger skoven, haven, legepladser samt kælkebakken aktivt.
  • At have et godt samarbejde med forældrene.
  • Jeg kan godt lide det kreative aspekt, at være kreativ med børnene, Vi samler naturmaterialer efter sæson. Vi laver Bl.a. Fastelavnspynt, påske ting, jule dekorationer, julegaver til mor og far.