Ulla Mortensen

Drosselvej, Karise

Jeg hedder Ulla Mortensen, er en Årgang 1959, og ansat i Faxe Kommune siden 1987. Jeg er gift med Ivan og har 2 voksne børn, som er flyttet hjemmefra.

- Jeg er Naturdagplejer og DGI-certificeret dagplejer.
- Jeg er på førstehjælpskursus hvert 2. år.
- Jeg har også deltaget i andre kurser om f.eks. de styrkede pædagogiske læreplaner, natur, sprog og leg og i diverse temadage.
- Jeg har erfaring med præmaturbørn.

Mit hus

Jeg bor i eget hus på 138 m2 med have og stor indkørsel. Jeg har et legeværelse til børnene og et stort køkken/alrum med spiseplads. Der er en entre hvor børnene har deres egne kasser til tøj, samt knager i børnehøjde.

Jeg er nabo til en stor legeplads og boldbane. Der er desuden grønne områder med stier og en gård med heste i nærheden. Der er gåafstand til skoven, som vi bruger.

Dagplejen har brobygning med Karise børnehus, hvor vi jævnligt går på besøg, så børnene lærer huset at kende.

Jeg lægger vægt på

  • At tage hensyn til det enkelte barn og lære børnene at klare sig godt.
  • At bruge læreplanerne meget samt sprogkufferterne.
  • At have fokus på fællesleg, læsning, sang og musik, rollelege, klippe og klistre, male, bage, lave mad, udelege og legepladsen.
  • Som naturdagplejer at være i naturen. Derfor er jeg meget ude med børnene. Jeg lærer børnene at passe godt på denne. VI går i skoven og samler kogler og blade. Vi ser på dyr og insekter, og klatrer på eks. Træstammer. Jeg holder meget af blomster og samler derfor også blomster sammen med børnene.

Åbningstider

Mandag - torsdag: 6.30 - 16.15
Fredag:                        6.30 - 15.30